Press - Festival reports

Succesvolle Hoeve Blues 2013

www.bluesbreeker.nl, by Jeannette Bes

Alweer de 14e editie van Hoeve Blues in Venray wordt geopend door Johan Philipsen, enigszins met gepaste trots, er is ook een mooi programma in het vooruit zicht.

...

De kop is ervan a en er wordt even ruimte gemaakt om het podium om te bouwen. De zaal is goed vol gelopen en dat is weer een goed voorteken voor het optreden van de volgende band, The Electrophonics. Ook zij zijn geen vreemde op Hoeve Blues, alweer voor de vierde keer mogen zij acte presente geven.
Hun eigen site beloofd je een optreden als een swingende trein rit, en dat klopt ook vanavond voor de volle honderd procent. Met de slick opener via ‘Laughin Clown’ kan deze gig al eigenlijk niet meer stuk lopen. Met het nummer ’24 Hours’ en vooral het ‘You Make Me Feel van hun CD “Talking About” is het gehele publiek om. En er zijn er maar weinigen die niet de onweerstaanbare drang hebben om te bewegen op deze aanlokkelijkegeluiden van dit zestal. “I’m In The Mood’ indeed. Diegene die nog even in de blues of dans mood moest komen weet het nu zeker, mede door dit optreden is het zeker de juiste keuze voor vanavond.

...

See here for the original article